Valószínűség

90 x 60 cm (nagyméretű festmény)

vászon

40 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
90 x 60 cm (nagyméretű festmény)
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
csak a vászon, karton hengerben
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A valószínűség, mint fogalom, egyfajta hidat képez a bizonyosság és a kétség között, egy titokzatos területet, ahol a lehetőségek és az esélyek táncolnak egy láthatatlan, mégis meghatározó koreográfiában. Ez nem csupán a matematika vagy a statisztika világa, hanem a mindennapi életünk része is, ahol döntéseink és lehetőségeink örök körforgásban vannak.

A valószínűség, mint az élet metaforája, arra emlékeztet bennünket, hogy minden lépés, minden döntés egyfajta kockázattal és lehetőséggel jár együtt. Ez a koncepció nem csupán számok és százalékok világa, hanem a véletlen és a sors finom játéka is, ahol minden választás új utakat és új történeteket nyit meg előttünk.

A valószínűség olyan, mint egy láthatatlan fonal a világmindenség szövetében, amely összeköti a múltat a jövővel, a cselekvéseket a következményekkel. Ez a fogalom megtanít minket arra, hogy bár a jövőt nem láthatjuk előre, mégis van hatalmunk formálni azt a döntéseink és cselekedeteink által.

A valószínűség arra is ösztönöz bennünket, hogy fogadjuk el az élet bizonytalanságát és változékonyságát. Megtanít minket arra, hogy bár nem irányíthatunk minden kimenetelt, a lehetőségek és az esélyek megértésével bölcsen és tudatosan alakíthatjuk saját életünket.

Ez a fogalom nem csupán egy matematikai modell vagy egy statisztikai mérték; ez egy filozófia, egy életszemlélet, ahol a valószínűségek és a lehetőségek tere a cselekvés, a remény és a megújulás tere is egyben. A valószínűség arra emlékeztet minket, hogy életünk egy végtelen lehetőségekkel teli utazás, ahol minden új nap egy újabb esély a változásra, a növekedésre és a felfedezésre.

Ha ezt az alkotást választod, külön szeretnénk megköszönni, hogy jó példát mutatva, időt szánsz a kereteztetésre, és ezzel az általad kiválasztott helyi vállalkozást támogatod!

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód