Tisztás

60 x 90 cm (nagyméretű festmény)

vászon

64 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
60 x 90 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
4 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A festmény egy csendes pihenőhelyet kínál a szemnek és a léleknek egyaránt. A művészet világában egy tisztás gyakran a nyugalom, a természetes szépség és a belső béke szimbóluma. Ez a festmény egy ilyen helyet ábrázol, ahol a zajos világtól való elszakadás és a személyes megújulás lehetséges.

A lágy, finom színek és a visszafogott árnyalatok egy olyan tisztást idéznek elő, ahol az idő mintha megállna. A nézőt egy olyan térbe invitálja, ahol a természetes fények és árnyékok játéka egy harmonikus kompozíciót alkot, ahol minden elem a helyén van, és ahol a látvány magában hordozza a csendet és a békét.

A tisztás egy érzés, egy állapot, ahol az elcsendesedés és a természettel való összhang elérhető. A festmény arra ösztönöz, hogy lépjünk ki a mindennapok forgatagából, és engedjük meg magunknak, hogy érezzük a természet egyszerű, mégis megnyugtató jelenlétét.

Ez a művészi alkotás nem csupán egy tisztást ábrázol, hanem magát az élményt is megteremti, lehetőséget adva a nézőnek, hogy elmerüljön a természet nyújtotta nyugalomban, még ha csak egy rövid időre is. Így válik egy menedékké, ahol a harmónia és a béke uralkodik, és ahol mindenki számára megtalálható az a csendes pillanat, amikor a világ zaját magunk mögött hagyva csak a belső békénkre figyelhetünk.

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód