Szirmok

90 x 60 cm (nagyméretű festmény)

vászon

40 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
90 x 60 cm (nagyméretű festmény)
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
csak a vászon, karton hengerben
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A szirmok mint az élet finom és törékeny jelképei, a természet kifinomult szépségét és az állandó változás körforgását idézik fel. Nem csupán a virágok ékei, hanem a megújulás, a növekedés és a szépség megtestesülései is.

A szirmok színei, mint a kék és a türkiz, az égboltot és a tengert juttathatják eszünkbe, emlékeztetve bennünket a természet és az univerzum végtelen szépségére és titokzatosságára. Ezek a színek a nyugalom és a békesség szimbólumai is lehetnek, egyfajta menedéket kínálva a mindennapi élet zűrzavarából.

A szirmok, bár törékenyek és múlandók, erőteljes üzenetet hordoznak: emlékeztetnek bennünket arra, hogy minden egyes pillanat értékes, és hogy az élet szépsége gyakran a legapróbb részletekben rejlik. A szirmok életciklusa – a kibontakozástól az elhervadásig – a természet ciklikusságára és a létezésünk átmeneti jellegére is utalhat.

A szirmok egyfajta nyelvet is képezhetnek, egy titkos kódot, amelyen keresztül a természet kommunikál velünk. Minden szirmot egy-egy gondolatnak, egy-egy érzésnek vagy emléknek is felfoghatunk, melyek együttesen egy gazdag és sokszínű történetet mesélnek el.

A szirmok, mint a gondolatok és az érzések szimbólumai, arra ösztönöznek bennünket, hogy merüljünk el saját belső világunkban, hogy fedezzük fel gondolataink és érzéseink gazdagságát, és hogy engedjük, hogy az élet szépsége és bölcsessége átöleljen és vezessen minket.

Ha ezt az alkotást választod, külön szeretnénk megköszönni, hogy jó példát mutatva, időt szánsz a kereteztetésre, és ezzel az általad kiválasztott helyi vállalkozást támogatod!

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód