Raj

60 x 90 cm (nagyméretű festmény)

vászon

56 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
60 x 90 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
4 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

Amikor ránézünk a vászonra, számos szín és forma kergetőzik egymással, mint egy természeti jelenség, amely a végtelenség és a pillanatnyi szépség között ingadozik.

A raj a természet megismételhetetlen mintázatát idézi fel, emlékeztetve bennünket arra, hogy milyen csodálatos a kollektív mozgás, az összehangolt létezés. Ez a festmény nem csak szemünk előtt bontakozik ki, hanem elménkben és szívünkben is életre kel. A színek és formák összjátéka arra ösztönöz, hogy gondolataink is szabadon és összhangban mozogjanak.

Az alkotás a természetnek és az emberi érzékelésnek különleges kapcsolatát ünnepli. A vásznon megjelenő dinamikus, áramló formák arra emlékeztetnek, hogy életünk is folyamatos mozgás, változás és fejlődés. Ez az olajfestmény nemcsak egy szobát díszít, hanem gondolatokat és érzéseket is inspirál.

Amikor a festményt nézzük, lehetőségünk nyílik elmélkedni az élet, a természet és a művészet örök körforgásáról. Meghív minket, hogy részesei legyünk ennek a mozgalomnak, hogy együtt lélegezzünk a festménnyel, és hagyjuk, hogy az alkotás mélységei magukkal ragadjanak bennünket egy meditatív, elgondolkodtató utazásra.

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód