Part

60 x 90 cm (nagyméretű festmény)

vászon

49 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
60 x 90 cm (nagyméretű festmény)
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
csak a vászon, karton hengerben
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

Ez a művészeti alkotás egy olyan helyet ábrázol, ahol a természet különböző elemei találkoznak és együtt alkotnak egy békés, mégis dinamikus kompozíciót. A bal oldalon egy fa áll, gyökerei mélyen az árnyékos part talajába ágyazva, ágai és levelei pedig a magasba nyúlnak, mintegy a magasba törve és az eget keresve. A fa ágai és levelei olyanok, mint az élet szimbólumai, amelyek a stabilitást és a növekedést képviselik.

A festmény jobb oldalán a tenger tárul elénk, hullámai a végtelenségbe nyúlnak, mintegy a lehetőségek és a változások tengerét szimbolizálva. A víz kékje és a hullámok mozgása egy olyan dinamikus, mégis megnyugtató atmoszférát teremt, ami a nézőt arra ösztönzi, hogy engedje szabadjára gondolatait és érzéseit.

A festmény arra inspirál, hogy értékeljük a természet szépségét és erejét, hogy vegyük észre az apró csodákat, amelyek körülvesznek bennünket, és hogy engedjük, hogy a természet csendje és nyugalma átjárjon és megnyugtasson minket.

Az alkotás egy olyan helyet ad nekünk, ahol a gondolatok és az érzések szabadon áramolhatnak, ahol a természet és az ember közötti kapcsolat mélyebb és intenzívebb.

Ha ezt az alkotást választod, külön szeretnénk megköszönni, hogy jó példát mutatva, időt szánsz a kereteztetésre, és ezzel az általad kiválasztott helyi vállalkozást támogatod!

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód