Minimál

60 x 90 cm (nagyméretű festmény)

vászon

56 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
60 x 90 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
4 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A festmény valójában egy filozófiai állítás, egy vizuális haiku, amely az egyszerűség és a mélység közötti tökéletes egyensúlyt képviseli. A sötét háttér és az arany sáv közötti kontraszt nem csak a szemünket vonzza magához, hanem elménk és lelkünk mélyebb rétegeit is megérinti.

A fekete háttér, mint az univerzum végtelen üressége, a lehetőségek tárháza. Az arany sáv, mint a napfelkelte vagy naplemente pillanata, szimbolizálja az élet arany pillanatait, amelyek ritkának és értékesnek tűnhetnek a mindennapi életünk forgatagában. Ez a kontraszt nem csak vizuális hatást kelt, hanem arra is emlékeztet bennünket, hogy az élet legértékesebb pillanatai gyakran a legcsekélyebb részletekben rejtőznek.

Az alkotás a minimalizmus esztétikáját ünnepli, ahol minden felesleges elem elhagyásával csak a lényeg marad meg. Ez a művészeti irányzat nem csak a kevesebb több elvét hirdeti, hanem arra is buzdít bennünket, hogy megtaláljuk a békét és a nyugalmat az egyszerűségben, hogy felismerjük a körülöttünk lévő világban rejlő szépséget és harmóniát.

Ez a festmény nem pusztán egy tárgy a falon, hanem egy tükör, amely reflektál az életünkben jelen lévő nyugtalanságra és zűrzavarra. Meghív minket, hogy lépjünk vissza, lélegezzünk mélyeket és engedjük meg magunknak, hogy elmerüljünk egyszerű, mégis mély üzenetében. Egy pillanat az örökkévalóságban, ahol az arany fénye feléled a sötétben, és emlékeztet bennünket: a valódi érték gyakran a legkevésbé várható helyeken található meg.

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód