Medúza

60 x 90 cm (nagyméretű festmény)

vászon

46 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
60 x 90 cm (nagyméretű festmény)
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
csak a vászon, karton hengerben
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A medúza nem csupán egy tengeri organizmus, hanem a természet egyik legrejtélyesebb alkotása, amely az óceánok mélységéből hozza el a titokzatosság és a változékonyság üzenetét. Mint a tengeri élet szimbóluma, egyfajta hidat képez a látható és a rejtélyes világ között, egy olyan teremtmény, amely a víz alatti világ szépségét és veszélyeit egyaránt magában hordozza. Ez a lény nem csupán a szépség és a kecsesség megtestesítője, hanem a természet erejének és törékenységének is szimbóluma.

A medúza lassú, elegáns mozgása, amely a víz alatti áramlatokkal együtt hullámzik, egyfajta táncot idéz elő, ahol minden rezdülés, minden pillanat az élet és a változás himnusza. Ezek a lények, bár látszólag törékenyek és védtelenek, mégis az óceánok egyik legellenállóbb lakói, emlékeztetve bennünket arra, hogy a látszat gyakran csalóka, és hogy az életben a legnagyobb erő gyakran a legnagyobb finomságban rejlik.

Ez a lény arra inspirál, hogy nyissuk meg szívünket és elménket, hogy érezzük a természet harmóniáját, és hogy engedjük, hogy a természet csendje és szépsége átjárjon és megnyugtasson minket.

Ha ezt az alkotást választod, külön szeretnénk megköszönni, hogy jó példát mutatva, időt szánsz a kereteztetésre, és ezzel az általad kiválasztott helyi vállalkozást támogatod!

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód