Öböl

60 x 90 cm (nagyméretű festmény)

vászon

36 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
60 x 90 cm (nagyméretű festmény)
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
csak a vászon, karton hengerben
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

Az öböl, mint a tenger és a szárazföld ölelésében rejtőző természeti képződmény, egyfajta békés menedéket és titokzatos világot kínál. Nem csupán egy vízi tér; ez egy olyan hely, ahol a tenger és a part találkozása egy különleges összhangot teremt, és ahol az élet ritmusa a hullámok és a szél dallamával együtt rezonál.

Az öböl vizeinek ölelésében a tenger zsongása megnyugvást talál, a hullámok lágyan simogatják a partokat, és a tenger mélységének titkai egy pillanatra felszínre kerülnek. Ez a hely egyfajta kapu a nyílt tenger és a part között, ahol az utazások kezdődnek és véget érnek, ahol a kalandok és a felfedezések emlékei összegyűlnek.

Az öböl táját a változások is formálják: a napfénytől az árnyékig, a nyugodttól a viharosig, megjelenítve az élet és a természet változatos arcát. Az itt élő növények és állatok a természet adaptációs képességét és sokszínűségét hirdetik, emlékeztetve bennünket arra, hogy a természet minden egyes részlete csoda és egyedi alkotás.

Ha ezt az alkotást választod, külön szeretnénk megköszönni, hogy jó példát mutatva, időt szánsz a kereteztetésre, és ezzel az általad kiválasztott helyi vállalkozást támogatod!

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód