Mező

60 x 90 cm (nagyméretű festmény)

vászon

36 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
60 x 90 cm (nagyméretű festmény)
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
csak a vászon, karton hengerben
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A mező, mint a természet egyik lágy ölelésben tartó síksága, a nyugalom és a termékenység szimbóluma. Nem csupán egy tájat képez, hanem a lét és a bőség esszenciáját is magában hordozza. A látóhatárba vesző zöldellő táj, ahol a szél hullámzik a fűszálakon, és az ég összefonódik a földdel, egyfajta békés menedéket kínál, ahol az élet természetes ritmusában való részvétel élménye teljesedik ki.

A mező nyitott területe egybefonódik a szabadság érzetével, ahol a tér és a lehetőségek korlátlanok. A szem határtalanul barangolhat a tájon, és a lélek szabadon szárnyalhat. A mező táját a változások is formálják: a napfénytől az árnyékig, a csendestől a zsongóig, megjelenítve az élet állandó áramlását és a természet változatos arcát.

A mezőn a föld termékenysége és a természet bősége egyesül, ahol minden mag egy új élet kezdetét jelenti. Ez a hely színpadul szolgál az évszakok változásának, ahol minden virágzás, aratás és pihenés az idő ciklikus természetét hirdeti. A mezőn az ember és a természet kapcsolata feltárul, ahol a munka és a termés öröme egybefonódik.

Ha ezt az alkotást választod, külön szeretnénk megköszönni, hogy jó példát mutatva, időt szánsz a kereteztetésre, és ezzel az általad kiválasztott helyi vállalkozást támogatod!

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód