Hegység

60 x 90 cm (nagyméretű festmény)

vászon

36 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
60 x 90 cm (nagyméretű festmény)
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
csak a vászon, karton hengerben
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A hegység, mint a természet monumentális alkotása, a föld és az ég között emelkedik, mintegy őrködőként a táj felett. Ezek a sziklás óriások, amelyek évmilliók alatt formálódtak, nem csupán a földfelszín domborzati elemei, hanem az emberi lélek és az univerzum közötti kapcsolat jelképei is. A hegycsúcsok, amelyek a felhőket érintik, és a mély völgyek, amelyek a föld mélyébe vezetnek, egy olyan tájképet alkotnak, amely a változatosság és az örök változás költeménye.

A hegység egyfajta kihívás és menedék egyben. A meredek sziklák és sűrű erdők a bátorság, az állhatatosság és a kitartás próbáját jelentik, míg a csendes völgyek és kristálytiszta források a megnyugvás és a megújulás helyszínei. A hegység ölelésében az idő másképp tűnik át, mintha minden lépéssel egy újabb rétege bontakozna ki a világ titkainak.

A hegység nem csak a magasság és a mélység kontrasztját kínálja, hanem a belső utazás metaforáját is. Minden egyes szint, amit megmászunk, minden egyes ösvény, amit bejárunk, egyfajta belső fejlődést és felfedezést képvisel. A hegység lábánál állva a csúcsok távolinak és elérhetetlennek tűnnek, de minden lépéssel közelebb kerülünk a magasba vezető úthoz, és minden lépéssel mélyebbre merülünk önmagunk megismerésének útján.

Ha ezt az alkotást választod, külön szeretnénk megköszönni, hogy jó példát mutatva, időt szánsz a kereteztetésre, és ezzel az általad kiválasztott helyi vállalkozást támogatod!

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód