Táj

60 x 80 cm

vászon

34 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
60 x 80 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
csak a vászon, karton hengerben
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A táj, mint a természet lenyűgöző alkotása, egy olyan tér, ahol a föld, az ég és az elemek összefonódva alkotnak egy egyedülálló és változatos kompozíciót. Ez a látvány nem csupán a szem számára nyújt gyönyörködtetést, hanem a léleknek is békét és inspirációt kínál. A táj változatos arcai - a dombok és völgyek, az erdők és mezők, a folyók és tavak - együtt alkotnak egy összetett, mégis harmonikus egészet, ahol az élet minden formája egyensúlyban és összhangban él.

A táj nem statikus kép; ez egy dinamikus, élő hely, ahol az idő és az évszakok változásai állandóan formálják és alakítják a látványt. A hajnal első fényétől az alkony utolsó sugaraiig, a tavaszi virágzástól az őszi levelek hullásáig - minden pillanatban a táj egy új arcát mutatja, megjelenítve a természet változékonyságát és a ciklusok örök körforgását.

A táj nem csupán a természeti szépség tükre; ez egy menedék is, ahol az ember elszakadhat a mindennapi élet zajától, és újra összekapcsolódhat a természettel. A tájon való barangolás, a természet hangjainak hallgatása és az elemek érintésének érzése lehetőséget nyújt az elmélkedésre, a belső békére és a feltöltődésre.

A táj, mint a természeti és az emberi létezés találkozásának színtere, arra ösztönöz minket, hogy nyissuk meg szívünket és elménket, hogy érezzük és értékeljük a körülöttünk lévő világ szépségét és bölcsességét. Ez a hely nem csupán egy földrajzi koordináta; ez egy állapot, egy érzés, ahol a táj békéje és harmóniája átöleli a lelket, és inspirálja a szívet, hogy élje meg az élet minden apró csodáját.

Ha ezt az alkotást választod, külön szeretnénk megköszönni, hogy jó példát mutatva, időt szánsz a kereteztetésre, és ezzel az általad kiválasztott helyi vállalkozást támogatod!

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód