Horizont

80 x 80 cm (nagyméretű festmény)

vászon

39 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
80 x 80 cm (nagyméretű festmény)
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
csak a vászon, karton hengerben
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A horizont, mint látvány és fogalom, egyfajta határt jelent a látható világ és a végtelen lehetőségek között, egy vékony vonalat, ahol az ég és a föld, a valóság és az álom találkozik. Ez a határ nem csak egy térbeli jelenség; ez egy mélyebb, filozófiai dimenzió is, ahol az emberi tudat és a világmindenség végtelen horizontja összefonódik.

A horizont megfigyelése egy meditatív cselekedet, egy elcsendesedés és belső utazás lehetősége. Ez a látszólag elérhetetlen vonal arra emlékeztet bennünket, hogy bár fizikailag korlátok között élünk, gondolataink és álmaink szabadon szárnyalhatnak, átlépve a horizonton és felfedezve az ismeretlen területeket.

A horizont nem csupán a távolba vesző föld és ég találkozása; ez egy kapu az ismeretlenbe, egy meghívás az új perspektívák és lehetőségek felfedezésére. Ez a vonal, ahol az ég öleli a földet, a végtelenség érzetét kelti bennünk, arra ösztönözve, hogy gondolkozzunk túl a megszokott kereteken, és nyissunk új nézőpontok felé.

A horizont, mint művészeti és filozófiai fogalom, egy olyan hely, ahol a gondolatok és az érzések szabadon áramolhatnak, ahol a végtelen és a lehetséges közötti kapcsolat mélyebb és intenzívebb, és ahol a végtelenség szépsége és bölcsessége átölel és vezet minket. Ez nem csupán egy táj; ez egy állapot, egy érzés, ahol a horizont békéje és harmóniája átöleli a lelket, és inspirálja a szívet.

Ha ezt az alkotást választod, külön szeretnénk megköszönni, hogy jó példát mutatva, időt szánsz a kereteztetésre, és ezzel az általad kiválasztott helyi vállalkozást támogatod!

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód