Folyó

60 x 80 cm

vászon

34 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
60 x 80 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
csak a vászon, karton hengerben
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A folyó, mint természeti jelenség, egy állandóan változó, mégis örök életút szimbóluma. Nem csupán egy vízi útvonal, hanem az élet, a mozgás és az átalakulás metaforája is. A folyóvíz zsongása egyfajta zenét alkot, amely a változás, az áramlás és a megújulás dallamait játssza.

A folyó, mint az élet folyamata, emlékeztet bennünket arra, hogy semmi sem állandó, csak az állandó változás. Vizeinek hullámzása, a partokat finoman formáló ereje arra ösztönöz bennünket, hogy fogadjuk el az élet változékonyságát, és tanuljunk meg együtt áramolni az idő sodrásával. Ez a folyamatos mozgás egy belső utazásra invitál minket, ahol a múltból a jövőbe vezető út minden egyes fordulója új lehetőségeket és perspektívákat nyit meg előttünk.

A folyó nem csupán a táj része; ez egy élmény, ahol az idő és a tér összefonódik, és ahol a víz áramlása egyfajta belső tükröt alkot, amelyben a gondolatok és az érzések tükröződnek. A folyó arra inspirál minket, hogy lépjünk ki a megszokott keretek közül, hogy fedezzük fel önmagunkat és a körülöttünk lévő világot új szemszögekből, és hogy engedjük, hogy a természet csendje és bölcsessége átjárjon és megnyugtasson minket.

Ha ezt az alkotást választod, külön szeretnénk megköszönni, hogy jó példát mutatva, időt szánsz a kereteztetésre, és ezzel az általad kiválasztott helyi vállalkozást támogatod!

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód