Fesztivál

60 x 80 cm

vászon

34 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
60 x 80 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett) (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
csak a vászon, karton hengerben
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A fesztivál, mint esemény, a közösség, az öröm és a kulturális gazdagság ünnepe. Találkozások, élmények és emlékek sokaságának összegzése, ahol az emberek összegyűlnek, hogy megosszák egymással a zene, a művészet és a közösségi lét örömét. A fesztivál egy olyan tér, ahol a különböző kultúrák és gondolatok találkoznak, egy olyan hely, ahol a kreativitás és az önkifejezés szabadon áramolhat.

A fesztivál egyfajta varázslatos világba invitál minket, ahol a mindennapi élet szürkeségét magunk mögött hagyva a színek, a hangok és az ízek kavalkádjában találjuk magunkat. Itt a zene nem csupán hangok sorozata, hanem egy olyan univerzális nyelv, ami képes összekötni az embereket, áthidalva a kulturális és nyelvi határokat. A fesztivál területén minden tánc egy közös ritmus része, minden mosoly egy közös boldogság kifejeződése.

A fesztivál azonban nem csupán a szórakozás és a felüdülés helyszíne; ez egy közösségi tér is, ahol az emberek találkoznak, gondolatokat és tapasztalatokat cserélnek, és új kapcsolatokat alakítanak ki. Ez egy olyan esemény, ami összehozza az embereket, és lehetőséget teremt a párbeszédre, az együttműködésre és a kölcsönös megértésre.

A fesztivál arra emlékeztet minket, hogy az életben vannak helyzetek, amikor érdemes megállni, körülnézni és élvezni a pillanatot. Arra ösztönöz bennünket, hogy merjünk kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, és hogy élvezzük az élet minden apró örömét.

Ha ezt az alkotást választod, külön szeretnénk megköszönni, hogy jó példát mutatva, időt szánsz a kereteztetésre, és ezzel az általad kiválasztott helyi vállalkozást támogatod!

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód