Csepp

90 x 60 cm (nagyméretű festmény)

vászon

59 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
90 x 60 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
4 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A festmény egy misztikus, mégis megnyugtató világot tár elénk, ahol a természet és a művészet összefonódik egy titokzatos, mégis lenyűgöző látványban. A festmény az érzelmek, a csend és a mélység kavalkádját idézi fel, ahol minden egyes elem a helyén van, és ahol a látvány magában hordozza az elmélkedés és a nyugalom érzését.

A vásznon megjelenő árnyalatok és formák egy olyan térbeli és érzelmi utazásra invitálják a nézőt, ahol a valóság és a fantázia, a látható és a sejtett egymásba fonódik. Olyan, mint egy csendes zene, ahol minden szín és forma egy hangjegy, és ahol a teljes kép egy harmonikus dallam, amely érzelmeket és gondolatokat ébreszt.

A csepp nem csak a vásznon jelenik meg, hanem a néző belső világában is életre kel. Arra ösztönöz, hogy engedjük szabadon gondolatainkat és érzéseinket, hogy fedezzük fel bennünk rejlő érzékenységünket és finomságunkat, hogy lépjünk ki a mindennapok zajából és nyissunk meg egy csendesebb, elmélkedőbb teret.

Az alkotás egy meghívás, hogy vegyük észre az élet apró csodáit, hogy éljünk a pillanatban, és hogy hagyjuk, hogy a művészet csendje és mélysége átjárjon és inspiráljon bennünket. Ez a festmény nem csak egy pillanatkép, ez egy emlékeztető, hogy életünk is mint egy csepp a tengerben, egyedi és fontos, és minden egyes pillanatban lehetőségünk van arra, hogy szépséget teremtsünk és megosszuk azt a világgal.

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód