Erdő

80 x 100 cm (nagyméretű festmény)

vászon

117 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
80 x 100 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
4 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

Ez a művészeti alkotás egy bensőséges pillanatkép, ahol a fasorok ritmusa és azon túli dombok varázslatos panorámát nyújtanak. A festmény egy olyan világba kalauzol, ahol az erdő titokzatos ölelésében felfedezhetjük a természet és az ember közötti összhangot és szépséget.

A kompozícióban a fasorok rendje és ritmusa egy biztonságos, mégis izgalmas ösvényt rajzol ki, ahol a néző úgy érezheti, mintha maga is részese lenne ennek a különleges utazásnak. A dombok mögött húzódó távoli horizont egy békés, mégis izgalmas világot sejtet, ahol minden egyes lépés új felfedezéseket és élményeket ígér.

Ez a festmény nem csupán egy tájat ábrázol; ez a művészeti alkotás arra inspirál, hogy nyissuk meg szívünket és elménket, hogy érezzük a természet harmóniáját, és hogy engedjük, hogy a természet csendje és mélysége átjárjon és megnyugtasson minket.

Ez egy olyan hely, ahol az idő lassul, ahol a természet és az ember közötti kapcsolat mélyebb és intenzívebb, és ahol a természet bölcsessége és szépsége átölel és vezet minket.

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód