Virágok

80 x 120 cm (nagyméretű festmény)

vászon

46 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
80 x 120 cm (nagyméretű festmény)
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
csak a vászon, karton hengerben
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A virágok, mint a természet szemet gyönyörködtető ajándékai, a megújulás, a szépség és a sokszínűség jelképei. Nem csupán a föld termékeny ölén nyíló élőlények; ezek a törékeny, mégis ragyogó alkotások a változás, az élet ciklusának és a természeti harmóniának megtestesítői. Minden virág egy külön világ, egy külön történet, amely a természet és az ember közötti összefonódás varázslatos tánca.

A virágok színekkel és illatokkal teli világa az érzékek és a lélek számára egyaránt öröm. A szirmok kavalkádja, az árnyalatok és formák gazdagsága egy olyan vizuális szimfóniát alkot, ami magával ragadja a nézőt. A virágok illata pedig egyfajta illatozó dallam, ami betölti a teret és emlékeket, érzéseket ébreszt bennünk.

A virágok azonban többet jelentenek, mint a szépség és az illatok forrásai. Ezek a természeti alkotások az élet ciklikus természetét is szimbolizálják: a kibontakozástól a virágzásig, az elhervadástól az új élet kezdetéig. A virágok életútja emlékeztet bennünket arra, hogy minden létező dolog része a nagyobb egésznek, és minden egyes ciklus egy új kezdetet és új lehetőségeket rejt magában.

A virágok ajándékozása egy ősi kommunikációs forma, ahol a színek és a fajták által hordozott jelentések segítségével kifejezhetjük érzéseinket és gondolatainkat anélkül, hogy szavakat kellene használnunk.

Ha ezt az alkotást választod, külön szeretnénk megköszönni, hogy jó példát mutatva, időt szánsz a kereteztetésre, és ezzel az általad kiválasztott helyi vállalkozást támogatod!

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód