Lendület

84 x 124 cm (nagyméretű festmény)

vászon, kasírozott(hosszú távon tartós és sima felület)

76 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon, kasírozott(hosszú távon tartós és sima felület)
Méret: 
84 x 124 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
2.5 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A festmény egy olyan vizuális élményt nyújt, amely a mozgás és az energia színes kavalkádján keresztül ébred életre. A vásznon megjelenő színfoltok együttáramlása egy dinamikus, mégis harmónikus kompozíciót alkot, ahol a színek egymást kiegészítve, egymásba simulva jelennek meg, mintha a festő ecsete egy táncot járna a vásznon.

A festményen átívelő színsávok olyan hatást keltenek, mintha a világ élettel teli energiái lennének vizuális formába öntve. A színek árnyalatai, átmenetei és a finom elmosódások egy élő, lélegző kompozíciót hoznak létre, ami a nézőt is bevonja ebbe a lüktető, vibráló világba.

Ahogy a színek rétegei egymáson átfutnak, arra emlékeztetnek bennünket, hogy életünk is egy folyamatos áramlás, ahol minden egyes szín és forma hozzáadódik a nagyobb képhez. A festmény arra ösztönöz, hogy vegyük észre az élet apró szépségeit, hogy merjünk változni, növekedni, és hogy érezzük az élet pulzáló ritmusát minden egyes pillanatban.

Az alkotás megragadja a mozgás esszenciáját, és átadja azt a nézőnek egy olyan formában, ami a szemnek is gyönyörű, a léleknek pedig inspiráló. Ez a festmény egy meghívás, hogy engedjük szabadon gondolatainkat és érzéseinket, hogy merjünk kísérletezni, és élvezzük az életet minden színes és lüktető pillanatát.

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód