Téli Napfény

64 x 94 cm (nagyméretű festmény)

vászon, kasírozott(hosszú távon tartós és sima felület)

63 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

Így lesz csomagolva

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon, kasírozott(hosszú távon tartós és sima felület)
Méret: 
64 x 94 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
3.5 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap
Modern Art Garancia
Legfőbb célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen, ezért bármilyen probléma esetén gyorsak és együttműködőek vagyunk. Ha bármilyen okból nem bizonyul megfelelőnek a festmény nyugodtan visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát.
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

Ez a művészeti alkotás egy elvarázsolt téli erdei tájat ölel fel, ahol az évszakok és a természet egyedülálló szimfóniája egyesül. A fák szilárdan és nyugodtan állnak, mint az éjszaka csendje, azonban a lombkoronák egy aranyló csillogásban tündökölnek, mintha a téli nap fénye különleges varázslattal festette volna át őket.

A sötét ég egy mély, végtelen univerzumot idéz elő, amely a titokzatosság és a végtelen lehetőségek terét tárja fel. Ebben a világban a természet és az ég összefonódik, egy varázslatos tájképet alkotva, ahol a valóság és az álom közötti határ elmosódik.

A festmény nem csupán egy tájat örökít meg; ez a művészeti alkotás egy élmény, ahol a téli napfény és a ködös erdő találkozása egy olyan pillanatot teremt, amelyben a természet békéje és a fény játéka összeolvad. Ez a kép arra inspirál, hogy álljunk meg egy pillanatra, hogy érezzük a természet erejét és szépségét, és hogy engedjük, hogy a természet csendje és mélysége átjárjon és megnyugtasson minket.

Ez a festmény egy olyan hely, ahol az idő lassul, ahol a természet és az ember közötti kapcsolat mélyebb és intenzívebb, és ahol a természet bölcsessége és szépsége átölel és vezet minket. Ez nem csupán egy képi ábrázolás; ez egy állapot, egy érzés, ahol a természet békéje és harmóniája átöleli a lelket, és inspirálja a szívet.

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód