Barion Pixel

Hegy

64 x 94 cm (nagyméretű festmény)

vászon, kasírozott(hosszú távon tartós és sima felület)

50 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon, kasírozott(hosszú távon tartós és sima felület)
Méret: 
64 x 94 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
3.5 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

Miért akarják az emberek megmászni a hegyeket? Mi vezérel minket arra, hogy lehetetlennek tűnő akadályokat küzdjünk le? A pontos választ senki sem tudja, de valamiért megvan bennünk az a tulajdonság, ami egyeseket arra késztet, hogy -25 fokban, oxigénhiányos állapotban feljussanak a Föld legmagasabb pontjára, másokat pedig arra, hogy megtalálják egy betegség ellenszerét, eljussanak a Marsra, vagy éppen megépítsenek egy 828 méter magas épületet.
Ez az emberiség legnagyszerűbb tulajdonsága, és egyben a legnagyobb gyengesége is, hiszen ennek, a cél érdekében minden akadályt leküzdeni képes attitűdnek köszönhetjük lenyűgöző fejlődésünket, de egyben a holokausztot is. Fontos tehát látni, hogy minden képességünk megítélése attól függ, hogy éppen mire használjuk. A helyes irány kitűzéséhez pedig mindig szükség van tisztánlátásra, intelligenciára és empátiára.

A festményt mi fotóztuk, így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit a képen látsz. A webáruház összes festménye készleten van, nem kell heteket, esetenként hónapokat várnod a kiválasztott műremekre. Tudjuk, hogy nem egy feltekercselt vásznat szeretnél, ezért nálunk kizárólag akasztókkal ellátott, prémium keretezésű (vakrámára feszített, vagy külső kerettel rendelkező) alkotásokat találsz. Festményeink nagyméretűek, meghatározó ékei tudnak lenni bármelyik helyiségnek.

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatokSzámlázási információkSzállítási információkFizetési mód