Barion Pixel

Feltörés

84 x 124 cm (nagyméretű festmény)

vászon, kasírozott(hosszú távon tartós és sima felület)

82 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon, kasírozott(hosszú távon tartós és sima felület)
Méret: 
84 x 124 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
3.5 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

Nagyon sok élethelyzetben megfigyelhető az a minta, amikor egy mélyről érkező anyag, érzés, gondolat, vagy akár társadalmi jelenség feltörni kíván. Szépen lassan érlelődik, majd elkezd a felszín felé haladni, egyre gyorsabban hódít teret, végül kitör. Nagyobb távlatokat tekintve, az emberiség életében, a gépek térnyerése is ezt a mintát mutatja. Nem volt olyan időszak a fejlődésünkben, amikor ne akartunk volna eszközöket létrehozni, amelyekkel könnyebb, hatékonyabb a munkavégzés, egyszerűbb az élet. Primitív eszközökkel kezdődött, amelyek működését még eleinte bárki meg tudta érteni. Aztán feltört, és mára már olyan bonyolultságú gépeink vannak, hogy az összes megértéséhez egy emberélet kevés. Habár mi hozzuk létre őket, egyre kevesebbet tudunk megérteni belőlük. Egyes gépek esetében már elértük azt az állapotot, amikor kimondhatjuk, hogy nincs olyan ember aki átlátná az egész működését, hiszen az adott technológia olyan mennyiségű, egymásra épülő tudással fejlődött a mai szintjére, hogy annak csak egy kis szeletét tudja egy-egy ember megérteni.

Például minden egyes autó gyártásához szükségünk van legalább a matematika, fizika, informatika és kémia tudományainak ismeretére, amelyekből csak egynek is a teljes körű elsajátítására már senki sem képes. Ezért kezdtük el átadni a tudás egy részét a gépeknek, hiszen a kreativitást nem igénylő munkákat jelentősen hatékonyabban végzik el mint az ember. Teljesítményükre nincs hatással az érzelem, így amíg a hardver nem sérül, tökéletes munkát végeznek. Memóriájuk és számítási kapacitásuk pedig túlmutat a mi képességeinken.

Egyre gyakrabban tesszük fel a kérdést, hogy mi lesz, ha a gépek átveszik a hatalmat az emberiség felett, de közben nem gondolunk arra, hogy esetleg szépen lassan mi magunk adjuk át nekik ezt a hatalmat. Gépek kellenek ahhoz, hogy víz, gáz, áram és fűtés legyen az otthonainkban, gépek irányítják a forgalmat és gépek tartanak életben embereket. Mondhatjuk, hogy a hatalom a mi kezünkben van, hiszen bármikor kikapcsolhatjuk őket, de úgy tűnik, egy ilyen döntés árát már senki sem akarja megfizetni, és a gépek feletti hatalmunk ma már csak illúzió.

A festményt mi fotóztuk, így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit a képen látsz. A webáruház összes festménye készleten van, nem kell heteket, esetenként hónapokat várnod a kiválasztott műremekre. Festményeink nagyméretűek, meghatározó ékei tudnak lenni bármelyik helyiségnek.

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód