Barion Pixel

Fák

80 x 80 cm (nagyméretű festmény)

vászon

55 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
80 x 80 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
4 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap

A fák mindig is lenyűgöző élőlények voltak az ember szemében. Az életünkhöz elengedhetetlen oxigént termelnek, és az üvegházhatásért felelős szén-dioxidot bontanak le. Árnyékot adnak, és az otthon melegét nyújtó tűz mellett, a legjobb minőségű bútoraink, eszközeink alapanyagát is ők szolgáltatják. Nem csoda, hogy festményeinket is prémium minőségű fa kerettel tiszteljük meg.
Szellemileg is sokat adnak számunkra, hiszen a fa, a stabilitás, és a kitartás jelképe. Ahol kibújik a földből, ott éli le az egész életét, megküzdve a tűző napsütéssel, zord téllel, viharral, vagy akár monszun esővel.
Bárhová is helyezzük el ezt az olajfestményt, töltődni tudunk belőle, ahányszor csak rápillantunk.

A festményt mi fotóztuk, így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit a képen látsz. A webáruház összes festménye készleten van, nem kell heteket, esetenként hónapokat várnod a kiválasztott műremekre. Tudjuk, hogy nem egy feltekercselt vásznat szeretnél, ezért nálunk kizárólag akasztókkal ellátott vakrámára (belső fa keretre) feszített alkotásokat találsz. Festményeink nagyméretűek, meghatározó ékei tudnak lenni bármelyik helyiségnek.

Rendeld meg most

Minden rendelést zavartalanul teljesítünk a koronavírus időszakában is.
Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatokSzámlázási információkSzállítási információkFizetési mód