Barion Pixel

Mars

110 x 50 cm (nagyméretű festmény)

vászon

55 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
110 x 50 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
4 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A jövőnk egyik legnagyobb kihívása a Mars kolonizálása és terraformálása. Legalábbis 2021-ben így gondoljuk. De miért olyan fontos ez számunkra? Valóban akkora a baj, hogy a Földet már nem tudjuk megmenteni, és még ha távol is van az a jövő, de kénytelenek leszünk elhagyni? Vagy törvényszerű, hogy ha az emberiség valamit kigondol, akkor addig próbálkozik, míg végül megvalósítja azt? Egy biztos, ha nem tapasztaljuk meg, hogy milyen a Marson, nem tudjuk megmondani, hogy milyen is nekünk most itt a Földön, hiszen mindig kell egy viszonyítási alap, amihez képest beszélhetünk valamiről. Szükségünk van a fájdalomra, hogy értékelni tudjuk a jólétet, szükségünk van a bánatra, hogy definiálni tudjuk a boldogságot és meg kell tapasztalnunk a bukást, hogy biztosan felismerjük a sikert. Ezt a logikát követve, vajon nincs szükségünk egy másik bolygón való életre, hogy meg tudjuk mondani, milyen is itt a Földön?

A festményt mi fotóztuk, így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit a képen látsz. A webáruház összes festménye készleten van, nem kell heteket, esetenként hónapokat várnod a kiválasztott műremekre. Festményeink nagyméretűek, meghatározó ékei tudnak lenni bármelyik helyiségnek.

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatok


például: Nagy
például: Pál
például: nagy.pal@gmail.com
például: 20 123 4567

Számlázási információk


például: Nagy Pál
csak cég esetén kitöltendő
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8

Szállítási információk


például: Nagy Pál
Magyarországon belül értékesítünk
például: 4034
például: Debrecen
például: Kossuth utca 12.
például: II/8
például: rossz a csengő

Fizetési mód