Barion Pixel

Mars

110 x 50 cm (nagyméretű festmény)

vászon

55 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
110 x 50 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
4 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

A jövőnk egyik legnagyobb kihívása a Mars kolonizálása és terraformálása. Legalábbis 2021-ben így gondoljuk. De miért olyan fontos ez számunkra? Valóban akkora a baj, hogy a Földet már nem tudjuk megmenteni, és még ha távol is van az a jövő, de kénytelenek leszünk elhagyni? Vagy törvényszerű, hogy ha az emberiség valamit kigondol, akkor addig próbálkozik, míg végül megvalósítja azt? Egy biztos, ha nem tapasztaljuk meg, hogy milyen a Marson, nem tudjuk megmondani, hogy milyen is nekünk most itt a Földön, hiszen mindig kell egy viszonyítási alap, amihez képest beszélhetünk valamiről. Szükségünk van a fájdalomra, hogy értékelni tudjuk a jólétet, szükségünk van a bánatra, hogy definiálni tudjuk a boldogságot és meg kell tapasztalnunk a bukást, hogy biztosan felismerjük a sikert. Ezt a logikát követve, vajon nincs szükségünk egy másik bolygón való életre, hogy meg tudjuk mondani, milyen is itt a Földön?

A festményt mi fotóztuk, így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit a képen látsz. A webáruház összes festménye készleten van, nem kell heteket, esetenként hónapokat várnod a kiválasztott műremekre. Tudjuk, hogy nem egy feltekercselt vásznat szeretnél, ezért nálunk kizárólag akasztókkal ellátott, prémium keretezésű (vakrámára feszített, vagy külső kerettel rendelkező) alkotásokat találsz. Festményeink nagyméretűek, meghatározó ékei tudnak lenni bármelyik helyiségnek.

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatokSzámlázási információkSzállítási információkFizetési mód