Barion Pixel

Város

80 x 50 cm

vászon

45 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
80 x 50 cm
Vastagság: 
4 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap
Egy absztrakt festmény mindenkinek mást jelenthet. Kerestünk egy nyugodt fél órát, és megnéztük hogyan hat ránk ez az alkotás. Az alábbi gondolatok születtek:

Örök nyüzsgés, sokszínűség és a szervezettség felsőfoka. Ezt jelenti a város. Több százezer vagy akár több millió ember közös élőhelye, amit a víz, gáz és villany vezetékek mellett csatornarendszerek és utak hálóznak be. Mentők, tűzoltók és rendőrök vigyáznak a közösségre, iskolák, múzeumok, könyvtárak és rendezvények szolgálják a kulturális fejlődést, valamint üzletek, éttermek, futárcégek és számtalan szolgáltató adja a kényelmet. Lenyűgöző összetettség, amit egyénként át sem tudunk látni, közösen viszont létre tudunk hozni.
Erre a festményre tekintve elgondolkodhatunk azon, hogy habár nagyon sok mindent el tudunk érni önerőből, egy bizonyos szinten túl csak közösségben tudunk tovább fejlődni.

A festményt mi fotóztuk, így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit a képen látsz. A webáruház összes festménye készleten van, nem kell heteket, esetenként hónapokat várnod a kiválasztott műremekre. Tudjuk, hogy nem egy feltekercselt vásznat szeretnél, ezért nálunk kizárólag akasztókkal ellátott, prémium keretezésű (vakrámára feszített, vagy külső kerettel rendelkező) alkotásokat találsz. Festményeink nagyméretűek, meghatározó ékei tudnak lenni bármelyik helyiségnek.

Rendeld meg most

Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatokSzámlázási információkSzállítási információkFizetési mód