Barion Pixel

Erdő

80 x 80 cm (nagyméretű festmény)

vászon

55 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
80 x 80 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
4 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap

A ködbe burkolózó végtelen téli erdő. Az absztraktció során gondolhatunk a szélcsendes téli táj megnyugtató élményére, amikor mintha megállna körülöttünk a világ, és úgy érezzük, minden lépésünkkel, a hó ropogásával, a sima felszínen hátrahagyott lábnyomunkkal, nagyobb hatással vagyunk a világra, mint máskor, hiszen nem nyomja el más hang, és nem fedi el más lábnyom a miénket. Ilyenkor érezhetjük, hogy ez én vagyok, ezt én csinálom.
Ezt az élményt végteleníti az alkotás, lehetővé téve, hogy befelé fordítsuk a figyelmünket, és feltegyük magunknak a következő kérdéseket. Ki vagyok? Mit szeretnék valójában? Mit kell tennem, hogy elérjem?

A festményt mi fotóztuk, így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit a képen látsz. A webáruház összes festménye készleten van, nem kell heteket, esetenként hónapokat várnod a kiválasztott műremekre. Tudjuk, hogy nem egy feltekercselt vásznat szeretnél, ezért nálunk kizárólag akasztókkal ellátott vakrámára (belső fa keretre) feszített alkotásokat találsz. Festményeink nagyméretűek, meghatározó ékei tudnak lenni bármelyik helyiségnek.

Rendeld meg most

Minden rendelést zavartalanul teljesítünk a koronavírus időszakában is.
Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatokSzámlázási információkSzállítási információkFizetési mód