Barion Pixel

Mélység

80 x 120 cm (nagyméretű festmény)

vászon

75 000 Ft
Ingyenes szállítás

Képzeld el az otthonodban

A részletek...

Stílus: 
absztrakt
Hordozó: 
vászon
Méret: 
80 x 120 cm (nagyméretű festmény)
Vastagság: 
4 cm
Technika: 
olaj (100% kézzel festett)
Hogyan érkezik: 
azonnal falra akasztható
Szállítás: 
2-3 munkanap

Mélysége lehet a tengernek, a szavainknak, de még az alvásunknak is. Az biztos, hogy a mélység segítségével valami másra tudunk fókuszálni. Valamire, ami nem a hétköznapi, zajos, száguldó világunk szintjén van. Szükség van az elmélyülésre, hogy megszünjenek körülöttünk a felesleges hangok, fények, impulzusok, és koncentrálni tudjunk az igazán fontos dolgokra. Szükségünk van arra is, hogy tisztán lássuk a világot, és ne az egónk vagy előítéleteink szűrőjén keresztül. Lássunk mindent annak ami.
Ebben tud segíteni ez az alkotás. Tekintsünk úgy erre az olajfestményre, mint egy eszközre, amivel kitisztíthatjuk a gondolatainkat, és elérhetjük azt a mélységet, ahol már nem vonja el a figyelmünket a mindennapok sztereotípiákkal teli világa.

A festményt mi fotóztuk, így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit a képen látsz. A webáruház összes festménye készleten van, nem kell heteket, esetenként hónapokat várnod a kiválasztott műremekre. Tudjuk, hogy nem egy feltekercselt vásznat szeretnél, ezért nálunk kizárólag akasztókkal ellátott, prémium keretezésű (vakrámára feszített, vagy külső kerettel rendelkező) alkotásokat találsz. Festményeink nagyméretűek, meghatározó ékei tudnak lenni bármelyik helyiségnek.

Rendeld meg most

Minden rendelést zavartalanul teljesítünk a koronavírus időszakában is.
Kérjük, minden csillaggal (*) jelölt mezőt tölts ki

Személyes adatokSzámlázási információkSzállítási információkFizetési mód